Darten in Vissershaven

Darten in Vissershaven

Alweer sinds het najaar van 2015 wordt er elke donderdagavond door een groep bewoners gedart in De Papegaai, zijnde de multifunctionele ruimte van het complex Vissershaven.

Elke keer werden de gescoorde punten digitaal bijgehouden en het bleek al snel dat er weliswaar een paar hele goeie “gooiers” zijn, maar dat de meeste spelers zeker aan elkaar gewaagd zijn.

Al vrij snel na november 2015 heeft die groep dart-spelers dan ook besloten om een eigen onderlinge competitie te starten. Al erg snel waren er twee teams gevormd, bestaande uit vertegenwoordigers van Wagenpleintje respectievelijk Watermolenpad. De naam van de competitie ligt dan natuurlijk voor de hand: “Waterwagen”.

In de zomer van 2017 is – als gevolg van het stijgen van het niveau van de darters – de competitie omgezet in een wekelijkse “Dart-wedstrijd”, waarbij dus op de donderdagavond de individuele scores van de darters wordt bijgehouden en ja ……. de leuke onderlinge strijd is toch blijven bestaan.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen en wilt u zelf eens een keer komen darten: er zijn dartsetjes voor bezoekers en u bent zeker van harte welkom.

 

foto’s Darten

Activiteitencommissie Vissershaven

06 – 525 00 157

info@nullwaterpleintje.nl

 

Neem contact met ons op!

NieuwsContact